İstanbul'da dün gece 2 kişinin ölümü ve 2 kişinin de yaralanmasıyla son bulan feci kazada hayatını kaybeden Büşra Yıldız'ın, Bursalı işadamı Osman Yıldız'ın kızı olduğu ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 03.30 sıralarında, Maslak Hacıosman bayırında meydana gelen kazada, Free Bird Havayolu şirketinin sahiplerinden Mekin Gözen'in oğlu Devran Gözen'in kullandığı 34 SGZ 27 plakalı lüks otomobil, aşırı sürat sebebiyle kontrolden çıkarak, önce yol kenarındaki araçlara çarptı, sonra da takla attı. Koç Üniversitesi'nde öğrenim gören Okan Bektaş ve Büşra Yıldız, olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti.
Koç Üniversitesi'nde öğrenim gören Okan Bektaş ve Büşra Yıldız, olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti. Görkem Gürkan'ın ağır yaralandığı kazayı, sürücü Gözen ise hava yastığı sayesinde hafif sıyrıklarla atlattı.
Ölenlerden Büşra Yıldız'ın (19) acısı Bursa'ya düştü. Genç kızın, Oytaş Yıldız Uluslararası İnşaat Şirketi Genel Müdürü, Bursalı işadamı Osman Yıldız'ın kızı olduğu ortayı çıktı. Acı haber üzerine soluğu İstanbul'da alan Yıldız ailesi yıkılırken, genç yaşta ölen Büşra'nın yarın Kestel ilçesinde defnedileceği öğrenildi. İşadamı Osman (46) ve eşi Selma Yıldız'ın (39) ikinci çocukları Hasan Furkan (15) ile birlikte ikamet ettikleri Bademli beldesindeki villada ise sessizlik hakim.
Not: Fotoğrafların büyük halini görmek için lütfen mouse'nuzu fotoğrafın üzerinde tutunuz..
Yenişehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli asistan doktor Deniz Yazıcı’nın, evinin önünde kendisine kimlik soran polisler tarafından dövüldüğü iddia edildi. İzmir Tabip Odası Başkanı, Yenişehir..
İzmir Emniyet Müdürlüğü, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden İzmir’e gelip yerleşen ve derslerinde başarılı olan 116 lise öğrencisini Çanakkale’ye götürdü.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen..
İzmir’deki su parkı Aquacity Balçova 2008 yaz sezonunu bugün açacak. İşletme Müdürü Mesut Durgun, yeni sezon hazırlıklarının tamamlandığını, Yaz Sezonu Üyeliği Kampanyası’nın bu yıl da..
Sanayi elektriği kullanmak zorunda kalan apartman sakinleri, ayda 400 YTL fatura ödüyor. 7 katlı binaya merdivenle çıkıyor...
Balçova Çetin Emeç Mahallesi’nde bulunan Vildan Yapı Kooperatifi..
22 aydır yaşam mücadelesi veriyordu ama kazanamadı.
Henüz 22 yaşındaydı Aydın Patır. Şu kısacık hayatına bir çok başarıyı sığdırmıştı. 7 yaşında basketbola başlamış, 17 yaşında yardımcı..
İSTANBUL'dan getirdikleri 4 bin Ecstasy hapı, İzmir'de piyasaya sürmek istedikleri ileri sürülen 2'si kadın 8 kişi, polisin operasyonuyla yakalandı.
İzmir Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele..
Grafolog Zeynep Bornovalı, insanların el yazılarına bakarak hem karakter analizi yapıp hem de bir çok hastalığın teşhisini de koyabiliyor.
Zeynep Bornovalı, canlı yayında el yazısından yaptığı..