Fransa´da yaşan Türk kızının internette tanıştığı sevgilisine verdiği pozlar başına dert oldu..
Fransa´da ailesi ile birlikte yaşayan Türk kızı F. Ş. bir yıl önce internette tanıştığı M. T´ye gönlünü kaptırdı. Bir süre sonra da sevgilisi için İstanbul´a geldi. İşsiz sevgilisine maddi yardımda bulunan genç kız, zaman zaman M.T´ye çıplak poz verdi.
Ancak F.Ş para vermeyi kesince ikili arasında problemler yaşanmaya başlandı. Bir yıl süren ilişkinin sonunda ise M. T. genç kızı çıplak fotoğraflarını internetteki video paylaşım sitesi YouTube´a koymakla tehdit edip para istedi.
Korkuya kapılan genç kız da şantajcı sevgiliye, görüntüleri yayınlamaması için bir süre ödeme yaptı. Ancak şantajın sonu gelmeyince, avukatıyla birlikte soluğu Fatih Asayiş Büro Amirliği´nde aldı.
Genç kızın ifadesinin ardından harekete geçen ekipler, M.T´yi evinde gözaltına aldı. F.Ş. ile ilişkisini doğrulayan M.T. genç kızın kendi isteğiyle çıplak pozlar verdiğini belirtti. Çıkarıldığı Fatih Adliyesi´nde nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
Not: Fotoğrafların büyük halini görmek için lütfen mouse'nuzu fotoğrafın üzerinde tutunuz..
Yaklaşık 3 yıllık ihale sürecinden sonra Doğuş Grubu, Akfen ve TÜV SÜD Konsorsiyumu tarafından kurulan TÜVTURK’ün araç muayene istasyonlarının sayısı, İzmir’de açılan 8 yeni istasyonla..
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, arsenik tartışmasına noktayı koydu.
“Ölçümde arsenik yüksek çıkıyor. İzmir Belediye Başkanı bana resmi yazıyla 3 yıl süre verin’ diyor.”
“Böyle talebi..
İşadamı Rahmi Koç'un, işyerlerinde bıyıklı ve sakallı olanları çalıştırmayacağına ilişkin sözlerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği "bu ayrımcılık" yanıtı yeni bir polemik başlattı. Ancak Yargıtay'ın..
İzmir´in Aliağa İlçesi´nde Mayıs ayında İzmir Valisi Cahit Kıraç tarafından açılışı yapılan Çocuk Trafik Eğitim Alanında çocuklar uygulamalı trafik eğitimi alırken aynı zamanda da eğleniyorlar.
2918..
Türkiye'yi sarsan Ergenekon operasyonu kapsamında yapılan tutuklamaları değerlendiren İngiliz Reuters haber ajansı, söz konusu örgütlenmenin uyduruk olduğunu savundu.
Reuters ajansının güvenlik uzmanı İstanbul muhabiri Gareth Jenkins,..
Anayasa Mahkemesi Başkan Vekili Osman Paksüt, Anayasa Mahkemesi´nin AKP hakkındaki kapatma davasına ilişkin kararının ardından “kıyamet kopacağını” söyledi.
ABD Büyükelçiliği konutunda önceki akşam düzenlenen resepsiyonuna katılan..
Ergenekon soruşturması kapsamında nobetçi mahkemeye sevk edilen ATO Başkanı Sinan Aygün, emekli Albay Atilla Uğur, Birol Başaran ve İbrahim Özcen tutuklanırken, Prof. Dr. Ercüment Ovalı..