Yamaçevler’deki 700 konut tamamlanarak sahiplerine teslim edildi. 80 bin ile 106 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satışa çıkarılan konutların tamamı 3+1 tipinde net 120 metrekare olarak planlandı
Oyak tarafından İzmir Karşıyaka Körfezköy bölgesinde yapılan Yamaçevler’deki 700 konut tamamlanarak sahiplerine teslim edildi. 80 bin ile 106 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satışa çıkarılan konutların tamamı 3+1 tipinde net 120 metrekare olarak planlandı.
Kasım 2006 tarihinde temeli atılan ve 17 ay gibi sürede tamamlanan Yamaçevler’in
18 bloğunda ısı yalıtımlı mantolama, dairelerine kombi ve klimalı mevcut. Karşıyaka ilçesindeki doğalgaz kombili ilk site olan Yamaçevler, sahip olduğu körfez manzarası açılacak İzmir çevre yolu bağlantısı sayesinde önemli bir lokasyon avantajına kavuşacak. Radye temel ve tünel kalıp sistemi ile deprem güvenliğinin ön planda tutulduğu Yamaçevler’de çevre duvarı ve bariyerli site girişi ile güvenlik sağlanıyor.
Her katta yangın ve gaz detektörleri ile acil durumlarda binanın elektrik ve gazını kesen özel emniyet sistemi ile güvenlik tedbirlerinin alındığı Yamaçevler’deki dairelerde Çeka çelik kapı, Viessman kombi, Teka ocak ve aspiratör, Sharp klima, Vitra seramikler, pencerelerde Decuninck marka çift camlı PVC, Amerikan panel iç kapılar, laminant parke ve saten boya kullanılmış. Her daireye ait otopark ve çocuk oyun alanlarının bulunduğu proje alışveriş merkezlerine, Bornova’ya, Ege Üniversitesi’ne ve Mavişehir’e çok yakın bir mesafede bulunuyor.
Not: Fotoğrafların büyük halini görmek için lütfen mouse'nuzu fotoğrafın üzerinde tutunuz..
Ara bağlantı ücretlerindeki indirim cep telefonu faturalarında düşüş sağlayacak. İnternet kullanıcıları da vergi indirimi nedeniyle artık daha ucuza internet kullanacak.
Cep telefonu ve internet kullanıcılarına müjde..
Bu önerilerle paranız cebinizde kalsın...
1. Muz kabuğunu ayakkabınızın dışını temizlemekte kullanın. İçindeki potasyum sayesinde ücretsiz bir cila...
2. Eski ince sabunları iyice sıkarak bir kalıp içinde..
Merkez Bankası TL’ye dönüş için düğmeye bastı. 1 Ocak 2008’deki dönüşüm öncesi vatandaş ‘Farkında mısınız’ sloganıyla uyarılacak. YTL’deki ‘Yeni’ ibaresi ise 100 milyon dolara atılacak..
İzmirgaz Genel Koordinatörü Halil Tataş, abonelik ve iç tesisat dönüşüm işlemlerinde Temmuz ve Ağustos aylarının değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Tataş, “Eylül ayından itibaren yılsonuna kadar büyük..
Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği'nin kendisine bağlı işletmelerde yaklaşık 3 bin işçiyi bir ay ücretsiz izne çıkardığı haberi, İzmir iş ve siyaset dünyasına..
Avrupa'nın kuzeyi ve güneyi arasındaki ilişkileri geliştirmek amacıyla faaliyet gösteren Avrupa İlişkileri Enstitüsü'nün (INEA), İzmir'de bir ofis kuracağı belirtildi.
Avrupa İlişkileri Enstitüsü (INEA) Uluslararası Organizasyonlar..
İsveçli çilek üreticileri, çilek toplatma maliyetini düşürmek için ilginç bir çözüm buldu: Tüketiciler çilekleri kendileri topluyor, toplarken de istedikleri kadar çileği ücret ödemeden yiyor.
Hava koşullarının..
Kuraklıkla birlikte piyasalarda yaşanan sıkıntıları gerekçe gösteren birlik başkanı Özçoban, "Bu uygulama bir ay için geçerli" dedi.
Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği'nde şok bir gelişme..