Ana Sayfam Yap  I  Sık Kullanılanlara Ekle 
  07.09.2008 /   
Günün Özeti | Arama | tavsiye edin | 
       Üye Girişi
izmirdeyasam.com'a giriş yapmak için lütfen e-posta adresinizi yazınız.

Siz de izmirdeyasam.com'a ücretsiz üye olabilirsiniz..
yeni üye kayıt
şifremi unuttum
      Ana Sayfa
      Ramazan 2008
      Hediye
      Güncel Haberler
      Spor
      Sinema
      Kültür - Sanat
      Müzik - Eğlence
      Medya - Magazin
      İş Dünyası
      Sağlık
      Eğitim
      Teknoloji - Bilim
      Kadın Dünyası
      Erkek Dünyası
      Haber Arşivi
      Mekan.İzmir
      Konaklama.İzmir
      Şehir Telefon Rehberi
      Ulaşım
      Fotoğraf Galerisi
      Nöbetçi Eczaneler
      Sosyal İlanlar
      Seri İlanlar
      İzmir'e Dair
      İzmir Hakkında
      İzmir Tarihi
      E-Devlet
      Günlük Burçlar
      Oyunlar
       İzmir Radyoları

       İzmir TVleri
ŞANS OYUNLARI
Sayısal Loto - 30.08.2008
04 13 21 29 30 35

Şans Topu - 03.09.2008
01 20 23 29 31 + 12

On Numara - 01.09.2008
03 06 11 15 16 18 24 36 37 41 43 45 46 48 56 60 62 63 64 69 74 77

Süper Loto 6/54 - 04.09.2008
02 08 31 34 42 47

 :: Yerel Haberler
 
     
Varan 43 ..
16.07.2008 10:54
Bu haber 38 kişi tarafından okundu..
 
 
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi “Toptan Çözüm Ekipleri”nin hizmet yağdırdığı 43. mahalle Çamkule ve Altındağ oldu. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kocaoğlu, “Alsancak’ta ne varsa, burada da o olsun istiyoruz, bunun için çalışıyoruz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, “Toptan Çözüm Ekipleri”, bu kez de Bornova Çamkule ve Altındağ mahallelerinde işbaşındaydı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Büyükşehir ekiplerinin yaptığı çalışmaları inceleyerek, vatandaşlarla bir araya geldi ve sorunlarını dinledi.

Mahalle ziyaretlerini hız kesmeden sürdüren Başkan Kocaoğlu’nu, çalışma yapılan 42. mahalle olan Bornova Çamkule Mahallesi’nde halk yoğun sevgi gösterileriyle karşıladı. Umut Tepe ve Yaren Kaya, Çamkule halkı adına Başkan’a çiçek sunarken, mahallenin girişindeki ağaçlık alanda vatandaşlarla biraraya gelen Başkan Kocaoğlu, tezahüratlar eşliğinde barışı simgeleyen güvercinler uçurdu. Bornova Belediye Başkanı Dr. Sırrı Aydoğan ile birlikte Çamkulelilerle sohbet eden Kocaoğlu, kendisiyle konuşmak isteyen her vatandaşın sorununu dinledi, notlar aldı ve isteklerin en kısa zamanda yerine getirilmesi için çalışma arkadaşlarına talimatlar verdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tüm olanaklarını, mahallelerde en iyi hizmeti vermek için seferber ettiklerini belirten Başkan Kocaoğlu, “Elbette eksiklerimiz olacaktır. Ama eksiklerimizi de yapa yapa, bıkmadan usanmadan çalışarak azaltacağız. Alsancak’ta ne varsa, burada da olsun istedik, bunun için çalışıyoruz” dedi.

Başkan, birlik mesajı verdi

Daha sonra, Altındağ Merkez Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Kocaoğlu’nu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gezici Sanat Otobüsü müziklerle karşıladı. “Bütün dünya buna inansa, hayat bayram olsa, insanlar el ele tutuşsa, birlik olsa, uzansak sonsuza....” dizeleriyle ünlü şarkıyla coşan halka hitap eden Başkan, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Bornovalıların oylarıyla Başkan seçildiğini söyleyen Kocaoğlu, “Birbirimizi iyi tanıyoruz. Hepimiz bir yerlerden geldik. Karnımızı doyurduğumuz bu kentte dayanışma içinde yaşayacağız, birbirimize destek olacağız. Kamunun yararına çalıştığımızı herkes öğrendi. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da sizi kalkındırmak için çalışacağız” diye konuştu. Altındağ Merkez Mahallesi’nde de vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren Başkan Kocaoğlu, özellikle hanımların isteklerini sordu. Yılmadan hizmet sözü veren Büyükşehir Belediye Başkanı, Bornova Çamkule Mahallesi’nde 87 bin 927 YTL’lik, Altındağ Merkez Mahallesi’nde ise 86 bin 113 YTL’lik yatırım yaptıklarını açıkladı.

Mahallelerinde Başkan Kocaoğlu’nu görmekten çok mutlu olduklarını dile getiren vatandaşların yanısıra, Çamkule mahalle muhtarı Mahmut Tepe ile Altındağ Merkez mahalle muhtarı Satı Ali Aslan da Başkan Kocaoğlu’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Bornova Çamkule Mahallesi’nde neler yapıldı?

Çalışmalar kapsamında, İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve İZBETON ekipleri tarafından 4701, 4710 ve 4687 sokaklardaki kaldırımlar düzenlenirken; 4693, 4697, 4701, 4701 - 4705 kavşak, 4701 - 4714 kavşak, Fevzi Çakmak Caddesi - 4693 kavşak, 4705, 4712, 4714, 4717, 4730, Çamkule Otobüs yolu, Fevzi Çakmak Caddesi´nde asfalt yama çalışmaları gerçekleştirildi. 4724 Sokak No:9 önüne demir korkuluk yapan ekipler, 4711 Sokak’taki parkta 2 adet küpeşte ile 4712 sokak No:29 önüne demir küpeşte yaparak, boyadılar. Dostgücü Spor Sahası’na istinat duvarı imal edilirken, futbol sahasının tamiri ve bakımı da gerçekleştirildi. Ayrıca Çimentaş İlköğretim Okulu, Çamkule ve Habipler camilerinin bakım ve onarımı yapıldı. İZSU Genel Müdürlüğü ise, 4701 Sokak’taki kanalları yenilerken, 4709 Sokak ve etrafı ile 4713/7 Sokak –Buca yolunun yağmur suyu projelerinin en kısa zamanda tamamlanacağı bildirildi.

Bornova Altındağ Merkez Mahallesi’nde neler yapıldı?

4539, 4515 sokaklar, Yener ve Kıvanç caddelerinin kaldırımları ile 4510 Sokak’ın otobüs yolu ve kaldırımı düzenlendi. İZSU Genel Müdürlüğü, 4566 4566/1, 4354, 4354, 4588, 4614, 4566/1 sokaklardaki kanalları yenilerken, 4614, 4613, 4588, 4527 Sokak No:32 önü, 4515 Sokak No:10’da ızgara imalatı yaptı. 4582 Sokak No:30 önü, 4527 ile 4576 kavşaklarda ise ızgara temizliği gerçekleştiren İZSU ayrıca, 4590 Sokak ve etrafına, dik sokakların bitimine ve Fevzipaşa Bulvarı’nın üst bölümlerine yağmursuyu projesi uygulamak için hazırlıklara başladı. Çalışmalar çerçevesinde, 4588 Sokak’ta park alanı düzenlendi. 4534 Sokak’taki parkta bulunan oyun grubu tamir edilerek boyandı. Altındağ İlköğretim Okulu’nun bakım ve onarımı yapılırken, Altındağ Mezarlığı’nın çevresi temizlendi.









 
 
Not: Fotoğrafların büyük halini görmek için lütfen mouse'nuzu fotoğrafın üzerinde tutunuz..
   
  Kaynak : izmirdeyasam.com
 
  :: Yorumlar
  :: Aynı Kategorideki En Son Haberler
Su Istasyonlarına Yeni..
Su Istasyonlarına Yeni Düzenleme İzmir Büyükşehir Belediyesi, arz-talep dengesizliği nedeniyle yığılma yaşanan memba suyu satış istasyonlarında kapasiteyi artırabilmek için tüm imkanları seferber etti. Karşıyaka’daki su verme süresi 1 saat..
Ulaşıma “Eğitim” Ayarı
Ulaşıma “Eğitim” Ayarı İzmir Büyükşehir Belediyesi, okulların açılacağı 8 Eylül Pazartesi günü oluşacak yolcu yoğunluğu dikkate alarak otobüs ve metro seferlerini sıklaştırdı. İzmir’de okulların açılacağı 8 Eylül Pazartesi..
Türkiye’nin En Modern..
Türkiye’nin En Modern Pazaryerinin Açılıyor.. 9 Eylül İzmir’in kurtuluş gününde partisinin Merkez Yürütme Kurulu toplantısını İzmir’de gerçekleştirecek olan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal,Konak Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Yenişehir Pazaryeri’nin ..
İlkleri Yaşatan Başkan..
İlkleri Yaşatan Başkan Kuzey Ege'nin şirin tatil beldesi Çandarlı Belediye Başkanı Hasan Aksoy, yaptığı projelerin hep ilk olduğunu ve beldeye ilkleri getirmek için çaba gösterdiğini söyledi. Kuzey Ege'nin şirin..
Türkçe Günleri’nin Programı..
Türkçe Günleri’nin Programı Yine Dopdolu -Bir hafta boyunca yazarlar okullarda öğrenciler ile buluşacak. Kitaplarını armağan edecek imza günleri gerçekleştirilecek. Etkinlikler sırasında sergiler açılacak ve konserler düzenlenecek. Konak Belediyesi ve Dil Derneği´nin..
Halk Dansları Kursu..
Halk Dansları Kursu Başlıyor.. Karşıyaka Belediyesinin 6 Ekim 2008 tarihinde başlayacak kurs için son başvuru tarihi 26 Eylül 2008. Kurs 2 yaş grubu için açılıyor. Birinci grubu 15-30 yaş..
Zaman Yolculuğu Başlıyor
Zaman Yolculuğu Başlıyor Karşıyaka Belediyesi’nin, TUSENET (Belediye Ortaklık Ağları Projesi) kapsamında İsveç´in Kalmar Belediyesi ile yaptığı işbirliğinde yeni bir aşamaya gelindi. Eski Smyrna (Bayraklı Höyüğü) alanında başlayacak ve..
Balık Hali Yeni..
Balık Hali Yeni Sezona “Yenilenerek” Girdi İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca Kaynaklar’daki Balık Hali’nde yeni sundurma, ışıklandırma ve asfaltlama yaparak balıkçılar ve alıcılar için daha rahat bir ortam oluşturdu. İzmir Büyükşehir Belediyesi,..
 
 Diğer 10 Haber..
   »  Bakalım Siz Hangisini Beğeneceksiniz? .. ( 05.09.2008 13:35 )
   »  İzmir’e 350 Yeni Otobüs Durağı .. ( 05.09.2008 13:32 )
   »  Miniklerden Tatı’ya Çat Kapı .. ( 04.09.2008 23:45 )
   »  Hatay’da Toplu Ulaşıma “Metro” Düzenlemesi .. ( 04.09.2008 14:40 )
   »  Aliağa – Menderes Nefes Nefese .. ( 04.09.2008 14:36 )
   »  İzmir’de 9 Eylül Heyecanı .. ( 04.09.2008 14:35 )
   »  Direkler Arası Karşıyakalıları Coşturdu .. ( 04.09.2008 14:30 )
   »  Fotoğraf Sanatçıları Karşıyaka´yı Gezdi. .. ( 04.09.2008 14:27 )
   »  Dijital Tasarımlar Sergileniyor .. ( 04.09.2008 14:24 )
   »  Midilli Belediye Başkanına Barış Tablosu .. ( 03.09.2008 18:02 )
I güncel haberler I spor haberleri I sinema I kültür-sanat I müzik-eğlence I medya-magazin I iş dünyası I sağlık I eğitim I
mekan.izmir I fotoğraf galerisirehber.izmir I haber arşivi I izmir tarihi I
künye I hakkımızda I basında bizreklam I  e-postayasal uyarı I
 
izmirdeyasam.com adresi üzerinde bulunan resim ve bilgiler izinsiz kullanılamaz. Bu bir Hizmetidir.
Sitede yer alan kullanıcı yorumları üyelik sözleşmesinde kabul edildiği şekilde yorum yapan üyenin şahsi düşünceleridir.