Münih’te kontrolden geçen milli futbolcunun kasığındaki yırtığın büyük olduğu ve en az 3 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.
FENERBAHÇE’de üst üste gelen sakatlıklar can sıkmaya başladı. Deivid ve Vederson’dan sonra Tümer’in de devreyi kapattığı ortaya çıktı. Avusturya kampının ilk gününde Deivid’in ayağının kırılmasıyla büyük bir şok yaşayan sarı lacivertli takımda sorunlar Vederson ile devam etti. Son olarak Tümer Metin’in sakatlığının önemli olduğu öğrenildi.
Milli Takım’ın Almanya ile oynadığı yarı final maçına iğne ile çıkan Tümer’in kasığındaki yırtığın giderek büyüdüğü ve en az 3 ay futbol oynamayacağı belirlendi. Tatil dönüşünde kampa katılan tecrübeli futbolcunun Münih’teki kontrolü sonrasında gelen haber üzüntü yarattı. İstanbul’a döndükten sonra bir süre daha yürüyüş yapacak olan Tümer’in gerekirse ameliyat masasına yatacağı bildirildi.
Yerli oyuncu arıyorlar
Teknik direktör Luis Aragones bu üç önemli sakatlık sonrasında yönetimden yerli oyuncu takviyesi istedi. Yabancı oyuncu kontenjanı dolu olduğu için Aurelio’nun yerine alternatif fubolcu alamayan yönetimin, ilk etapta Kezman ile Maldonado’yu gözden çıkardığı ileri sürüldü. Bu iki oyuncuya çeşitli kulüplerden teklif geldiği ancak bonservis bedeli konusunda henüz anlaşma yapılamadığı vurgulandı. Kezman’ın aldığı yıllık ücret nedeniyle gelen tekliflere sıcak bakmadığı, bu konuda yönetimin de fedekarlık yapacağı öğrenildi. Maldonado’nun da Brezilya’ya dönüş hazırlığında olduğu belirtildi.
Not: Fotoğrafların büyük halini görmek için lütfen mouse'nuzu fotoğrafın üzerinde tutunuz..
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2 Ekim´de oynanan ve 4-1 kaybedilen Metalist Kharkiv maçının ardından düzenlediği basın toplantısından sonra ilk kez dün akşam konuştu.
Sağlam, son..
İsviçre’nin Nyon kentinde yapılacak kura çekimi saat 13.00’te başlayacak. Kurada Aslan’ı, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin temsil edecek.
Toplam 40 takımın gireceği kurada ekipler..
Bursaspor’a deplasmanda 2-1 yenilen Galatasaray, iki şoku bir arada yaşadı.
Bursaspor, Galatasaray’ı yenmenin keyfini çıkartırken Cimbom ise Bursa’da bıraktığı 3 puanın şoku ile futbolcusu Volkan..
Lig Tv´ de pazar akşamı yayınlanan Maraton programında Ömer Güvenç , Şansal Büyükağa ve Erman Toproğlu´nun konuğu oldu.
Ömer Güvenç, Ertuğrul Sağlam ile ilgili soruları yanıtladı.
İşte..
İstanbul´da bugün koşulan at yarışları sonucunda altılı ganyan, 19.136,85 YTL ikramiye verdi.
Türkiye Jokey Kulübü´nden (TJK) yapılan açıklamaya göre altılı ganyan 1, 5, 6, 6, 12,..
Fenerbahçe, evinde Kayserispor´la karşılaşıyor.
Turkcell Süper Lig ve Avrupa Şampiyonlar Ligi´nde istediği sonuçları elde edemeyen Fenerbahçe, UEFA Kupası´ndan elenen Kayserispor ile yapacağı mücadeleden galibiyetle ayrılarak çıkışa..
Galatasaray, deplasmanda Bursaspor ile karşılaşıyor.
UEFA Kupası´nda Bellinzona´yı eleyerek gruplara kalan Galatasaray Turkcell Süper Lig 7.haftasında zorlu Bursaspor deplasmanına konuk oluyor.
Sezon başından beri sakatlıklarla boğuşan..