Türk Telekom'a çok dişli bir rakip geldi. Tellcom 9.99 YTL'ye ADSL hizmeti sunacak...
Tellcom, bugün başlayan yeni kampanyası kapsamında, Superonline ADSL hizmetini ayda 9.99 YTL’ye sunacak.
Şirket'ten yapılan açıklamaya göre 9 Ekim 2008 tarihine kadar süreceği bildirilen kampanyada abone başına 29.00 YTL olan bağlantı ücreti alınmayacak. Ayrıca talep eden müşterilere, istendiği takdirde kablosuz ya da kablolu modem de ücretsiz olarak hediye edilecek.
Kampanyadan yararlanarak ADSL abonesi olmak isteyenlerin www.tellcom.com.tr veya www.dokuzdoksandokuz.com web adreslerini ziyaret etmeleri, Turkcell İletişim Merkezleri, Turkcell Extralar, Tellcom ve Superonline satış noktalarına başvurmaları ya da 444 222 0 numaralı Tellcom Çağrı Merkezini aramaları yeterli olacak.
Not: Fotoğrafların büyük halini görmek için lütfen mouse'nuzu fotoğrafın üzerinde tutunuz..
Youtube meselesi maalesef amacını aşan bir noktaya getirildi.
Bakan Yıldırım, Bakü´ye hareketinden önce Atatürk Havalimanı´nda gazetecilerin konuya ilişkin soruları üzerine, bu konuda Türk kamuoyunda bir kafa..
İçinde bulunduğumuz küresel ekonomik kriz, Türkiye pazarındaki teknoloji ürünlerinde fiyat düşüşüne neden oluyor.
Arena Bilgisayar Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tarık Tüzünsü, ülkemizde..
Otomobil alırken yakıt tüketimini göz önünde bulundurmayanlara püf noktaları..
Yoğun şehiriçi trafiği, yüksek akaryakıt fiyatları ve kullanım özellikleriyle birlikte ekonomik bir sürüş artık herkesin ortak beklentisi..
BMW Group Forschung und Technik, anahtara farklı fonksiyonlar yüklüyor
Alman otomobil firması BMW, üst segment otomobillerinde kullanılmak üzere tasarladığı yeni anahtar prototipini tanıttı.
Firmanın geçtiğimiz hafta..
İnternette arama yapmanın özellikle yaşlıların beyin faaliyetlerini artırdığı ortaya kondu.
ABD’li araştırmacılara göre internette arama yapmak özellikle yaşlıların beyin faaliyetini artırıyor.
İnternetin bunamayı da önleyebilmesini..
Tüm dünyanın savaş açtığı rezilliğe Google'ın alet olması şaşkınlık verici
Çocuk pornosuna karşı uluslararası düzeyde mücadele yürütülürken, internet arama motoru Google’de rezalet yaşanıyor.
Dünyanın en büyük..
İnternetten tanıştıkları ''hacker'' aracılığıyla yurt dışındaki çeşitli bankalara ait kredi kartlarını temin eden Suriye uyruklu 2 kişi, bu kartlarla Bursa Kapalı Çarşı'da altın alırken yakalandı.
Bursa..
ABD'li bilim adamları, buzdağlarının bağlı oldukları buz şelflerinden ne zaman, hangi büyüklükte ve ne kadar hızlı koptuklarını tahmin edebilen bilgisayar programı geliştirdi.
Çeviri- Var olan..