İzmir´in Konak ilçesinde sürekli evden kaçtığını iddia eden 12 yaşındaki kızı, babası tarafından zincire vuruldu.
İzmir´in Konak ilçesinde meydana gelen olayda, 12 yaşında olduğu öğrenilen bir kız çocuğu, öz babası tarafından zincirle bağlandı. Olayı öğrenen kızın akrabaları durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, savcılıktan alınan arama kararıyla eve girdi. Polis ekipleri tarafından zincirle bağlı halde bulunan N.A. (12) isimli çocuk, zincirden kurtarılıp Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Bürosu´na götürüldü. Gözaltına alınan baba T.T (46) ise, "Çocuğum sürekli evden kaçıyor. Ben de çocuğumu bağlıyorum. Maddi durumumun iyi olmaması nedeniyle çocuğunu rehabilitasyon merkezine götüremedim. Hayırseverlerden bu konuda destek bekliyorum" dedi. T.T., "Kimse çocuğunu zincire vurmaz. Çocuğumu zincire vurduğum zaman rencide oluyorum. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum ama zorunlu olarak bunu yapıyorum. Çünkü evden kaçıyor. Ben işe gidince kendini dışarı atıyor ve eve dönmüyor. Caddelerde bir aracın kendisine çarpmasından ve başını kötü bir olay gelmesinden korkuyorum. Ama yine de zincire bağlayınca büyük bir acı yaşıyorum" dedi.
Not: Fotoğrafların büyük halini görmek için lütfen mouse'nuzu fotoğrafın üzerinde tutunuz..
Ormanlık alanlara zarar verdiği gerekçesiyle Karaisalı yöresinde kıl keçilerinin yerine yetiştiricilere önerilen ´´Saanen´ cinsi bir erkek keçinin süt vermesi görenleri şaşırtıyor.
Keçinin sahibi Sait Şahin, AA..
15 yıl önce Konya'da kullandığı otobüsün muavini tarafından karısı ve 2 çocuğu öldürülen Erdal Uğurlu'nun evinde bu olaydan sonra evlendiği karısı ağır yaralı, 11 yaşındaki..
İHH İnsani Yardım Vakfı´nın GENAR Araştırma şirketine yaptırdığı Güneydoğu sorunuyla ilgili ankette ezber bozan sonuçlar ortaya çıktı. 24 ilde 3 bin 782 kişi üzerinde yapılan..
Esra Ceyhan’ın Kanal D’deki programını arayan bir kişinin anlattıkları karşısında, ekran başındakiler dondu kaldı. İşte ’Sonunda bu da oldu’ dedirtecek cinsten bir itiraf. Canlı yayınlarda..
Dünyanın ilk hamile erkeği’ unvanlı Thomas Beatie, beş aylık kızı Susan ile televizyona çıktı.
Cinsiyet değiştirerek erkek olan ve üreme organlarını aldırmadığı için yazın çocuk sahibi..
Hapishane tavanında geçit bulan erkek ve kadın mahkumlar, bir yolunu bularak çıktıkları tavan arasında haftalarca gardiyanlara yakalanmadan alem yaptı.
ABD’nin Indiana Eyaleti’ndeki Green County Cezaevi’nde, ilginç..
Tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik kriz, komünist öğretinin kurucusu Karl Marx’ı (1818-1883) gündeme taşıdı. Kitapları en çok satanlar listesine giren Marx, kapitalistlerin yeni para..
Konya Belediyesi, Mevlana’nın 735. vuslat yıldönümüne neredeyse dünyadaki bütün ünlüleri çağırdı. ‘Ya tutursa’ diyen Konya’yı şimdi de ‘Ya hepsi gelirse’ korkusu sardı..
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı..