Seyfi Dursunoğlu ya da nam-ı diğer "Huysuz Virjin"den gecikmiş bir itiraf..
Huysuz Virjin’den gecikmiş bir itiraf: “Beraber olduğum insan ‘Ya sahne ya ben’ dedi, o ağır bastı”
Seyfi Dursunoğlu ya da nam-ı diğer “Huysuz Virjin”den özel hayatı ve cinsel kimliği üzerine şimdiye kadar böylesi açık sözler çıkmamıştı.
Gençlerin yakından takip ettiği müzik kanalı MTV Türkiye’de bu akşam ekrana gelecek “beniMTV’m”e konuk olan Seyfi Dursunoğlu’nun yaptığı açıklamalar bir hayli çarpıcı.
Seyfi Dursunoğlu’nun “Huysuz Virjin nasıl ortaya çıktı?” sorusuna verdiği yanıt şu:
“Bunu ben de kendi kendime soruyorum, nasıl oldu bu böyle ben memurken. Öğle tatili olurdu, yemek yerdik, bütün kızlar benim odama gelirdi. Ben konuşurdum, onlar gülerdi. Hatta tamim çıktı ‘Öğlenleri Seyfi Bey’in odasına gitmek yasaktır’ diye. Peki dedim, ben de erkek arkadaşlarımı çağırdım, oturduk, yine tamim geldi. Çıktım müdüriyete, ‘eşcinsel yok ne yapabilirim?’ diye... Aslında ben memurken de çok espriliydim.”
Seyfi Dursunoğlu’nun kendini tutamayıp, cinsel kimliği ve tercihi konusunda ilginç bir itirafta bulunduğu soruya...
“Bu içinizde olan sahne aşkıyla 18 yıl nasıl beklediniz peki?” şeklindeki soruya Seyfi Dursunoğlu’nun verdiği yanıt şöyle:
“Bu bir şans meselesi. Beni Günay’a gönderdiler. Şişli’de bir sinema vardı, orada programa Ruhi Su ile başlamak üzere anlaştık. Eve geldim beraber olduğum insan dedi ki, ‘Ya sahne, ya ben’ ve maalesef o ağır bastı. Dolayısıyla bir 10 sene daha bekledim ve sonra sahnelere adım attım. Çünkü ilişkim bitmişti.”
Not: Fotoğrafların büyük halini görmek için lütfen mouse'nuzu fotoğrafın üzerinde tutunuz..
Acun Ilıcalı, ölümle tehdit edildiği iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında "müşteki" (Şikayetçi) sıfatıyla savcılıkta ifade verdi.
Ilıcalı, şüpheli Necip Günay tarafından ölümle tehdit edildiği yönündeki..
DENİZ SEKİ GEÇEN YAZ PİYASAYA ÇIKARTTIĞI SAHİCİ ALBÜMÜNE ÇOK BÜYÜK İLGİ OLDUĞUNU BELİRTİRKEN, HAYRANLARINA YENİ BİR KİTAP PROJESİ VERDİ..
Altıncı albümüyle satış listelerinde uzun süre zirvede..
HELİN AVŞAR ABLASININ KRİZ NEDENİ İLE KREDİ KARTLARINA EL KOYDUĞU HABERLERİNE CEVAP VERDİ.
Hülya Avşar´ın çok harcama yaptığı ve kriz olduğu için kredi kartlarına el koyduğu..
MODACI EŞİ EMEL ACAR İÇİN İKİ AY ÖNCE HOME STORE MAĞAZALARI'NI 75 MİLYON DOLARA SATIN ALAN ERDAL ACAR MAĞAZALARIN KAFE İŞLETMESİNİ DE ATEŞ ÖNGÜNER'E VERMİŞTİ.
Bu..
AYSUN KAYACI, ŞİMDİ DE KANAL D´NİN SEVİLEN DİZİSİ ´GECE GÜNDÜZ´ÜN KADROSUNA DAHİL OLDU.
Mankenlikten uzaklaşıp dizi ve film setlerinde boy göstermeye başlayan Aysun Kayacı, şimdi de..
SERTAB ERENER VE DEMİR DEMİRKAN, EUROVİSİON'DA TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK OLAN HADİSE'NİN ÇOK İYİ BİR SEÇİM OLDUĞUNU SÖYLEDİLER. DEMİRKAN, 'MÜTHİŞ' OLARAK NİTELEDİĞİ HADİSE'NİN ÇOK İYİ BİR..