Şok İddia: Kayıp 2 Askerin Cesedi Pkk'nın Elinde ..
06.10.2008 19:04
Bu haber
37 kişi tarafından okundu..
Genelkurmay, dün Aktütün Sınır Karakolu baskınında iki uzman çavuşun şehit edildiğini, cenazelerine ulaşmak için geniş çaplı bir arama çalışmaları başlatıldığını açıklarken AFP tarafından şok bir iddia orta atıldı.
Fransız haber ajancı AFP (Agence France-Presse)'nin iddiasına göre, kayıp 2 askerin cesedi PKK'nın elinde.
Terör örgütü PKK'nın ajansın Irak Süleymaniye'deki bürosuna yollamış olduğu mesajda Cuma günü kayıp olan iki Türk askerin şehit edildiği ve cesetlerinin ellerinde olduğunu iddia ettiği belirtildi.
KAYIP ASKERLER ŞEHİT OLABİLİR Haberde, PKK terör örgütünün baskına karşılık veren bir helikopteri düşürdüğü, birçok silah ele geçirdiği ve terör örgününün 62 askeri şehit ettiği 23'ünü de yaraladığı iddialarına yer verildi.
Not: Fotoğrafların büyük halini görmek için lütfen mouse'nuzu fotoğrafın üzerinde tutunuz..
Ümit Sayın, savcılara hakaret içeren dilekçeyi, Hayrettin Ertekin'in zorlamasıyla yazdığını öne sürdü.
İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesince bugün yapılan 24'üncü duruşmada, tutuklu sanıklardan eski Yüzbaşı Mehmet..
Bush'dan Gül'e teşekkür telefonu
ABD Başkanı George W. Bush'un, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü telefonla arayarak, Pakistan ile Afganistan arasında işbirliği sağlanmasına yönelik çabalarından ve Irak konusundaki tutumundan..
Dışişleri Bakanlığı, Afganistan´da kaçırılan üç Türk vatandaşın serbest bırakılmasına aracılık ettiği iddiasına yer veren haberi yalanladı.
Bakanlık sözcüsünün bir soruya cevap olarak yaptığı açıklamada, basında "Bakanlık..
Kuşadası'nda boş arsalara seçmen yazılması ortalığı karıştırdı. CNA muhabiri Zafer Hacısalihoğlu'nun haberi
Kuşadası, neredeyse ilçe nüfusuna yaklaşan seçmen sayısıyla
çalkalanıyor. İlçe Merkezi nüfusu 53 bin 900 olan..
Fransa'da Katolik Enstitüsü'nden bir ilk...
Diyanet İşleri Başkanlığınca görevlendirilen dört imamın Fransa’da “laiklik dersi"ni göreceği bildirildi.
Paris’teki Katolik Enstitü tarafından Müslüman din adamlarına yönelik olarak bu..
İşte onaylanan kanunlar ve detayları...
Kamu İhale Kanunu ile Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu´nda değişiklik yapan kanunun da aralarında bulunduğu 6 kanunu onayladı.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi´nden yapılan..
ORDU (İHA) - Ordu'nun Fatsa ilçesinde 4'ü okul olmak üzere 6 eğitim kurumundan bilgisayar, monitör projeksiyon cihazları olmak üzere muhtelif elektronik eşya çaldıkları iddia edilen..
Mekke - Suudi Arabistan´ın Mekke ve Medine kentlerinde ölen Türk hacı adayı sayısının 24´e yükseldiği bildirildi.
Kutsal topraklara gelen bir Türk hacı adayı daha yaşamını yitirdi.Mekke´de..