Microsoft bir yandan PC kullanıcılarına Windows Vista´nın ne kadar başarılı bir işletim sistemi olduğunu anlatmaya çalışırken, bir yandan da PC üreticilerine XP için verdiği süreyi uzatıyor. Daha önce yapılan bir açıklamada, PC üreticilerinin Vista yüklü sistemlerle birlikte XP yükleme CD´si de verebilmeleri için son tarihin 31 Ocak 2009 olduğu duyurulmuştu. Ancak alınan yeni bir kararla bu süre 31 Temmuz 2009´a kadar uzatıldı.
Peki bu karar ne anlama geliyor? 31 Temmuz 2009 tarihine kadar Windows Vista Ultimate ya da Business yüklü olarak satılan PC´lerle birlikte, geri dönüş imkanı sağlayan XP CD´si de verilebilecek. Yani isteyen kullanıcılar, Vista yerine Windows XP kullanmayı tercih edebilecek.
Not: Fotoğrafların büyük halini görmek için lütfen mouse'nuzu fotoğrafın üzerinde tutunuz..
İnternette arama yapmanın özellikle yaşlıların beyin faaliyetlerini artırdığı ortaya kondu.
ABD’li araştırmacılara göre internette arama yapmak özellikle yaşlıların beyin faaliyetini artırıyor.
İnternetin bunamayı da önleyebilmesini..
Tüm dünyanın savaş açtığı rezilliğe Google'ın alet olması şaşkınlık verici
Çocuk pornosuna karşı uluslararası düzeyde mücadele yürütülürken, internet arama motoru Google’de rezalet yaşanıyor.
Dünyanın en büyük..
İnternetten tanıştıkları ''hacker'' aracılığıyla yurt dışındaki çeşitli bankalara ait kredi kartlarını temin eden Suriye uyruklu 2 kişi, bu kartlarla Bursa Kapalı Çarşı'da altın alırken yakalandı.
Bursa..
ABD'li bilim adamları, buzdağlarının bağlı oldukları buz şelflerinden ne zaman, hangi büyüklükte ve ne kadar hızlı koptuklarını tahmin edebilen bilgisayar programı geliştirdi.
Çeviri- Var olan..
Yeni Renault Megane Hatchback ve Coupe, 2009 yılı mayıs ayı başından itibaren Türkiye´de satışa sunulacak.
Yeni Megane´ın uluslararası basın deneme sürüşü ve tanıtım toplantısı, Madrid´te yapıldı...
Sürücülerin araçlarının kışlık bakımlarını mutlaka yaptırmaları gerekiyor.
Konya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, kış aylarında sürücülerin zorluk yaşamaması için araçlarının kışlık bakımlarını yaptırmalarını ve araçta..
Mercedes krize rağmen bu senede üretim rekoru kıracaklarını açıkladı.
Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası Direktörü Hans Ulrich Maik, ekonomik krizin kapıda olduğunu belirterek, “Biz buna rağmen..
Birçok gizli çekilmiş ve basına sızdırılmış fotoğraftan sonra MINI Cabrio gerçek yüzünü gösterdi!..
MINI Cabrio’da kullanılan takla barları sürücünün görüş açısını kapamıyor, herhangi bir tehlike anında..