Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde dağıtılan kömür yardımını alabilmek için sırada bekleyen 82 yaşındaki Hüseyin Gül, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre olay Elbistan ilçesine bağlı Akbayır Beldesi'nde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından maddi durumu iyi olmayan ailelere yapılan kömür dağıtımı sırasında meydana geldi.
Kendisine verilecek olan kömürü alabilmek için bekleyen Hüseyin Gül, aniden rahatsızlandı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gül'ün ani kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Yaşlı adam, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Not: Fotoğrafların büyük halini görmek için lütfen mouse'nuzu fotoğrafın üzerinde tutunuz..
Uluslararası yardım örgütleri, İsrail’den, Gazze Şeridi’ne uyguladığı ablukaya son vermesini istedi.
İsrail’in Gazze’ye girişlerine izin vermediği uluslar arası yardım örgütleri, sınır geçiş noktasında eylem düzenledi. Eyleme..
Almanya’da belediyeye ait anaokulda çocukların çırılçıplak bir odaya alınarak cinsellik dersi verildiği iddia edildi.
Almanya’nın Duisburg kentinde belediyeye ait anaokulda çocukların çırılçıplak bir odaya alınarak..
RTÜK, uzun süredir tartışılan reyting sorununu sonlandıracak bir sistemi devreye sokmaya hazırlanıyor.
Sistemin ayrıntıları sır gibi saklanırken, RTÜK Başkanı Zahit Akman, yeni uygulamanın bir ay içinde..
ABD’de yapılan bir araştırmada, testosteron zerk edilerek, yüz ve vücut tüylenmesi olarak bilinen "kurt adam sendromu"nun tedavi edilebileceği belirlendi.
İngiliz The Daily Telegraph gazetesinin haberine..
İstanbul’da boğazlarını kestiği kurbanlarını su kuyusuna atan seri katil Özkan Zengin, cinayetlerini soğukkanlılıkla itiraf etti: Onları paraları için öldürdüm. Zayıf, narin ve kibar kişileri tercih..
İzmir Güzelbahçe'de 5 cami imamı din ve ahlak kültürü derslerine girmek için görevlendirildi. Kaymakam Büyükata: Herşey yönetmeliklere uygun
Öğretmen ihtiyacının formasyon aranmaksızın ‘ilgili branşta yüksekokul mezunu’..
Hükümet, 9 bakanla katıldığı 5. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası’nda işaleminin kriz feryadı ve protestosu ile karşılaştı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Ferrari ve Murat 124’lü..
ABD’deki katil bakteri bu kez de bir mahkumun penisini yedi..
ABD´de 1997´de 100 kişinin ölümüne yol açan et yiyen bakteri, bu kez bir mahkûmun penisini..