Ana Sayfam Yap  I  Sık Kullanılanlara Ekle 
  07.01.2009 /   
Günün Özeti | Arama | tavsiye edin | 
       Üye Girişi
izmirdeyasam.com'a giriş yapmak için lütfen e-posta adresinizi yazınız.

Siz de izmirdeyasam.com'a ücretsiz üye olabilirsiniz..
yeni üye kayıt
şifremi unuttum
      Ana Sayfa
      Hediye
      Güncel Haberler
      Spor
      Sinema
      Kültür - Sanat
      Müzik - Eğlence
      Medya - Magazin
      İş Dünyası
      Sağlık
      Eğitim
      Teknoloji - Bilim
      Kadın Dünyası
      Erkek Dünyası
      Haber Arşivi
      Mekan.İzmir
      Konaklama.İzmir
      Şehir Telefon Rehberi
      Ulaşım
      Fotoğraf Galerisi
      Nöbetçi Eczaneler
      Sosyal İlanlar
      Seri İlanlar
      İzmir'e Dair
      İzmir Hakkında
      İzmir Tarihi
      E-Devlet
      Günlük Burçlar
      Oyunlar
       İzmir Radyoları

       İzmir TVleri
ŞANS OYUNLARI
Sayısal Loto - 03.01.2009
10 30 34 35 39 44

Şans Topu - 31.12.2008
01 02 11 12 31 + 12

On Numara - 05.01.2009
05 08 12 21 22 27 28 29 32 43 46 47 55 56 60 61 64 69 70 74 75 79

Süper Loto 6/54 - 01.01.2009
05 16 20 23 31 48

 :: Yaşam Haberleri
 
     
Sevgilisi Yüzünden Seks Kölesi Oldu ..
20.11.2008 18:20  
Bu haber 86 kişi tarafından okundu..
 
   
 
Konya'da polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda ifadesine başvurulan 21 yaşındaki kadın, fuhşa zonlandığını, ancak maruz kaldığı dayak, işkence ve tehditler nedeniyle bugüne kadar polise şikayette bulunamadığını iddia etti.

GENÇ KIZA İŞKENCEYLE FUHUŞ YAPTIRILDI
Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin Rus, Moldovya ve Gürcistan uyruklu kadınları, internet üzerinden çocuk bakıcısı olarak Türkiye’ye çağırıp, resmi nikah yaptıktan sonra fuhuşa zorlayan şebekeye yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 10’u kadın 27 kişi, sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi.

Operasyon kampasımında para karşılığında fuhuş yapmaya zorlanan 18 kadının da ifadesini başvuruldu. Mersin Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan şebeke elebaşı U.K.’nin bir genç kızı işkence yaparak fuhuşa zorladığı iddia edildi. Seks kölesi genç kızın geceliği bin 500 YTL’ye lüks otellerde, bürokrat, iş adamı ve siyasetçilerle cinsel ilişkiye girdiği öne sürüldü. Şebeke elebaşının, genç kızı kemerle dövdüğü, jiletle de kolunu kestiği kaydedildi. Genç kızın çalışmak istemediğini belirttiğinde de, yüzüne kezzap dökeceği yönünde tehdit ettiği iddia edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 16 Kasım Pazar günü sabah saatlerinde eş zamanlı olarak operasyon düzenledi. Operasyonda 10’u kadın 27 kişi gözaltına alındı. Elebaşılığını hırsızlık, uyuşturucu ve çeşitli suçlardan 22 kaydı bulunan ve sahte kimlik kullanmaktan Mersin Cezaevi'nde tutuklu bulunan U.K.’nin yaptığı şebekenin, yabancı uyruklu kadınları internet üzerinden verdiği bebek bakıcısı ilanı ile ağına düşürdüğü ve kadınları Türkiye’ye çağırdıktan sonra, Türkiye’de fazla kalmaları için resmi nikah kıyıp, zorla fuhuşa sürüklediği iddia edildi. U.K.’nin 21 yaşındaki ‘A. B.’ adını kullanan bir genç kızı da, işkence yaparak zorla lüks otellerde fuhuşa zorladığı öne sürüldü.

ÖNCE SEVGİLİ OLMUŞLAR
Seks kölesi A. B., U.K. ile bir yıl önce avukatlık bürosunda çalışan bir kız arkadaşının vasıtası ile tanıştığını söyledi. U.K.’nin kendisini bilgisayar mühendisi olarak tanıttığını ve kısa sürede aralarında duygusal bağ oluştuğunu belirten A. B., ifadesinde şunları anlattı:

“U.K.’yi sevdim. Onunla birlikte oldum. U.K., daha sonra lüks bir ev döşedi. İkimiz kısa bir süre orada kaldık. Ardından, daha sonra eşi olduğunu öğrendiğim S.Ç.’nin yanına götürdü. Burada yabancı uyruklu kadınlar da vardı. U.K., bana para karşlığında erkeklerle birlikte olacağımı söyledi. İnanamadım. Çünkü onu sevmiştim. Kabul etmedim. Beni kemerle dövdü. Zorla fuhuş yaptırdı. Her karşı geldiğimde, beni kemerle dövüyordu.

Kolumu jiletle kesti, işkence yaptı. Hatta sürekli ‘Yüzüne kezzap dökerim’ diye tehdit ediyordu. Kaçmayayım diye de bir kişiyi görevlendirmişti. Yapacak birşeyim yoktu. Kaçmak istedim, kaçamadım.”

‘PARA MAKİNASIYDIM’
U.K.'nin 7 ay boyunca kendisini erkeklere pazarladığını söyleyen A. B. ifadesine şöyle devam etti:

“Ben adeta onun para makinasıydım. 500- 750 ve bin 500 YTL karşlığında erkeklerle ilişkiye giriyordum. Lüks otellerde, gece ve gündüz ilişkiye girdim. İlişkiye girdiğim erkekler arasında 75- 80 yaşında olanlar, iş adamı, doktor, bürokrat ve belediye başkanı vardı.

Zaman zaman başka şehirlere de giderdik. Fazla cinsel ilişkiye girdiğimden dolayı cinsel organımdan rahatsızlandım. Doktorlar, cinsel ilişkiye girmemem gerektiğini belirtmişti. Ona rağmen beni dövdü. İşkence yaparak fuhuş yaptırdı. Ben ve diğer kadınlar müşterilerin isteğine göre makyaj ve kıyafetlerle müşterilere giderdik.”

‘ALKOL VE UYUŞTURUCUYA ALIŞTIM’
U.K.’nin kendisini alkol ve uyuşturucuya da alıştırdığını öne süren A. B., “Kendisi de sigara içer gibi esrar ve kokain kullanıyordu. Beni de uyuşturucuya ve alkole alıştırdı. Belirli bir süre geçkitten sonra, sırf yaşadığım olayları hatırlamak için artık kendim alkol almaya başladım. Çünkü yaşadığım her saniye benim için kötü geçiyordu. Onları unutmak için alkol aldım. Yolda yürürken bir kız öğrenci görse, ‘İşte tam bize göre. Çok güzel hem de’ diyordu. Dışardan lüks hayat farklı gibi gözükebilir, ama içinde çok kötü bir dünya var” diye konuştu.

A. B., U.K.’nin eşinin kız kardeşine de tecavüz ettiğini iddia etti. Bayındır, “U.K., eşi olduğunu belirttiği S.Ç.’nin 16 yaşındaki kızkardeşine de tecavüz ettiğini biliyorum. Hatta o kızı da 4- 5 ay erkeklere pazarladığını öğrendim. U.K., şu an tutuklu olduğu için, yerine eşi olduğu söylenen S.Ç. bakıyor. O da şuan gözaltına alındı” dedi.

‘HAYALİM OKUMAKTI’
Her genç kız gibi kendisinin de okumak istediğini belirten A. B., “Hayalim okumaktı. Ondan daha önemlisi de, evimin hanımı olmaktı. Girdiğim bir boşluk sonucu, U.K. ile tanıştım kandırıldım. Ona inanmıştım. Ama fuhuşa zorlandım. Kaçamadım, zorla dövülerek işkenceye maruz kalarak, erkeklerle ilişkiye girmeye zorlandım” dedi.


 
 
Not: Fotoğrafların büyük halini görmek için lütfen mouse'nuzu fotoğrafın üzerinde tutunuz..
   
  Kaynak : ensonhaber.com
 
  :: Yorumlar
  :: Aynı Kategorideki En Son Haberler
Baro Başkanı Ağır..
Baro Başkanı Ağır Komada Tedavisi süren Erdemir´in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu açıklandı. Önceki gün geçirdiği beyin kanaması sonucu Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Anesteziyoloji ve Renaimasyon Servisi´nde tedavi altına alınan..
İzmir Emniyeti'nde Üzücü..
İzmir Emniyeti Urla Polis Kampı'nın kurucularından olan ve İzmir'in başarılı Emniyet Müdürlerinden Yılmaz Sezgin, 79 yaşında hayatını kaybetti. Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Servisi'nde bir aydır sürdürdüğü..
Bunalıma Girdi Denize..
Bunalıma Girdi Denize Atladı İzmir Konak ilçesinde, bunalıma giren Yücel Çeremiş (31), denize atlayarak intihar etmek istedi. Kısa sürede olay yerine gelen Deniz Polisi genci kurtardı. Edinilen bilgiye göre olay..
İki Yıl Ömrüm..
İki Yıl Ömrüm Kaldı Ölümle pençeleşen ünlü aktör 'belki 2 yıl daha yaşarım' dedi. En öldürücü kanser türlerinden biri olan pankreas kanserine karşı mücadele veren aktör Patrick Swayze, belki 2..
Üniversitede İntihar
Üniversitede İntihar Boğaziçi Üniversitesinde, teknisyen yardımcısı olarak görev yaptığı öğrenilen bir kişi intihar etti. Alınan bilgiye göre, F.Y, üniversitenin Kuzey Kampüsündeki Eğitim Fakültesi girişinde kendisini astı. İhbar..
Mutlu İlişki İçin..
Mutlu İlişki İçin 20 Denenmiş Tavsiye 1000 kişinin katıldığı bir araştırma sonucunda mutlu ilişki için yapılması ve yapılmaması gereken 20 şey ortaya çıktı. Sizinde bu listeden öğrenebileceğiniz şeyler olabilir. 1. Ne kadar..
Fuhuş Yapmayanı Canlı..
Fuhuş Yapmayanı Canlı Canlı Gömmüşler! Rize´de Türkiye´ye iş vaadi ile kandırarak getirdikleri Gürcistan uyrukları kadınlara zorla fuhuş yaptıran şebeke çökertildi. Polisin 3 ay süren operasyonu ile yakalanan şebeke üyelerinin..
En Çok 36..
En Çok 36 Beden Kadınlar Seks Yapıyor! Aktiflik sıralamasında hangi bedenler arkadan geliyor? İngiltere´de yapılan bir araştırmaya göre en çok 36 beden kadınlar seks yapıyor. 3 bin kadın üzerinde araştırma yapan bilim adamları,..
 
 Diğer 10 Haber..
   »  Kamyon Belediye Otobüsünü Biçti! .. ( 06.01.2009 23:55 )
   »  Eşine Kızdı Balkondan Atladı .. ( 06.01.2009 21:04 )
   »  16 Yaşında Milyoner Oldu .. ( 06.01.2009 17:16 )
   »  Asya´nın Atlantis´i Bulundu .. ( 06.01.2009 15:41 )
   »  Horoz Dövüşçülerini Tabela Ele Verdi .. ( 06.01.2009 12:50 )
   »  Hırsızdan Teşekkür Notu .. ( 06.01.2009 12:31 )
   »  Katil Deveye İdam Cezası .. ( 06.01.2009 10:37 )
   »  Sahte Banknotlar Elde Kaldı .. ( 06.01.2009 09:40 )
   »  Köylülerden Toplu Tepki .. ( 06.01.2009 09:21 )
   »  Acılı Aile Filistin'den Haber Bekliyor .. ( 06.01.2009 09:02 )
I güncel haberler I spor haberleri I sinema I kültür-sanat I müzik-eğlence I medya-magazin I iş dünyası I sağlık I eğitim I
mekan.izmir I fotoğraf galerisirehber.izmir I haber arşivi I izmir tarihi I
künye I hakkımızda I basında bizreklam I  e-postayasal uyarı I
 
izmirdeyasam.com adresi üzerinde bulunan resim ve bilgiler izinsiz kullanılamaz. Bu bir Hizmetidir.
Sitede yer alan kullanıcı yorumları üyelik sözleşmesinde kabul edildiği şekilde yorum yapan üyenin şahsi düşünceleridir.